Train uw Team

Versnel jouw bedrijfsgroei

Geef je team bruikbare skills op het gebied van

✔ Kennis van de plant

✔ Hospitality & Sales

✔ Regels & Voorschriften

Neem contact op

Vertrouwd door toonaangevende bedrijven

Veelgestelde vragen

Relevante informatie om je te helpen weloverwogen beslissingen te nemen over het trainen van je team met Cannabis Career.

Cursusaanbod

Welke soorten cursussen bieden jullie aan voor bedrijven?

Wij bieden diverse trainingen op maat voor bedrijven, waaronder Cannabis Essentials , De Coffeeshopcursus (voorheen 'Goed Gastheerschap in de Coffeeshop') en Coffeeshop Advanced . Elke cursus is ontworpen om je team te voorzien van bruikbare vaardigheden die relevant zijn voor de cannabisindustrie.

Kunnen trainingsprogramma's worden aangepast aan onze specifieke behoeften?

Absoluut! Wij begrijpen dat elk bedrijf unieke behoeften heeft. Neem contact met ons op om te bespreken hoe we een leertraject op maat kunnen maken dat aan je specifieke eisen voldoet.

Trainingsmethoden

Hoe worden de trainingen georganiseerd?

Onze trainingssessies kunnen zowel klassikaal als online worden gegeven om tegemoet te komen aan de behoeften van jouw team. Wij richten ons op het bieden van plezierige, bruikbare en praktijkgerichte leerervaringen.

Bieden jullie ondersteunend materiaal of hulpmiddelen naast de trainingssessies?

Ja, we bieden uitgebreid ondersteunend materiaal, inclusief terminologie lijsten, handleidingen en toegang tot onze online bronnenbibliotheek, als aanvulling op onze trainingssessies.

Certificering

Ontvangt mijn team een ​​certificaat na voltooiing van de training?

Ja, alle deelnemers die de training met succes afronden, ontvangen een certificaat van Cannabis Career, waarin hun verworven vaardigheden en kennis worden erkend.

Hoe lang is mijn Cannabis Career-certificering geldig en waarom is het belangrijk om op de hoogte te blijven?

De Cannabis Career-certificering is twee jaar geldig. Gezien het snelle tempo waarin de kennis, het onderzoek en de regelgeving over cannabis veranderen, kunnen er binnen dat tijdsbestek aanzienlijke vorderingen worden gemaakt.

Het is van cruciaal belang dat professionals regelmatig opfriscursussen en up-to-date educatie volgen om op de hoogte te blijven van de nieuwste informatie en best practices. Deze toewijding aan voortdurend leren zorgt niet alleen voor naleving van de verder ontwikkelende normen, maar vergroot ook jouw team haar expertise en waarde in de branche.

Op de hoogte blijven is van groot belang om de hoogste normen van professionaliteit te handhaven en een positieve bijdrage te leveren aan de cannabis community.

Prijzen en Speciale Aanbiedingen

Wat zijn de kosten om mijn team te trainen?

De kosten zijn afhankelijk van het specifieke trainingsprogramma, maatwerk en het aantal deelnemers. Neem contact met ons op voor een gedetailleerde offerte op maat van jouw behoeften.

Bieden jullie speciale kortingen of pakketten aan voor zakelijke klanten?

Ja, we bieden speciale prijspakketten aan voor bedrijven die meerdere teamleden willen trainen. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze zakelijke kortingen en pakketten.

Aanvullende Vragen

Hoe lang duurt het voltooien van elk trainingsprogramma?

De duur van elk programma varieert afhankelijk van de inhoud en diepgang van de vereiste training. Klassikale cursussen duren doorgaans één dag en online cursussen worden in eigen tempo gevolgd. We kunnen specifiekere tijdsbestekken bieden op basis van het door jou gekozen programma en de op maat gekozen opties.

Wat is het proces om aan de slag te gaan met het trainen van mijn team?

Aan de slag gaan is eenvoudig. Stuur ons een bericht met jouw bedrijfsnaam, contactgegevens en een kort overzicht van de trainingsbehoeften. Ons team zal contact met je opnemen om jouw vereisten in detail te bespreken en een trainingsoplossing op maat voor te stellen.

Hoe kan ik ervoor zorgen dat de training effectief is voor mijn team?

Onze cursussen zijn ontworpen met het oog op effectiviteit en omvatten praktijkgericht leren en praktische oefeningen. We bieden ook vervolgondersteuning en middelen om ervoor te zorgen dat jouw team de nieuwe vaardigheden met succes kan toepassen.

​​​​​​​

Klaar om je team te voorzien van de nieuwste cannabiskennis en -vaardigheden?

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe onze op maat gemaakte trainingsprogramma's aan jouw behoeften kunnen voldoen. Ons team wil je graag helpen de prestaties en het succes van jouw team in de cannabisindustrie te verbeteren.

Openingstijden

Maandag - Vrijdag
10:00 tot 17:00 uur

Telefoonnummer