Partners

Bij Cannabis Career zijn we er trots op samen te werken met toonaangevende instellingen en organisaties binnen de cannabisindustrie. Onze partnerschappen zijn bedoeld om de kwaliteit van onze trainingsprogramma’s te verbeteren en ervoor te zorgen dat we voorop lopen op het gebied van cannabiseducatie en beleidsontwikkeling. Hieronder vind je een overzicht van onze belangrijkste partners.

kennis instituut

Trimbos Instituut

Het Trimbos Instituut is een gerenommeerd expertisecentrum op het gebied van geestelijke gezondheid en verslaving. We werken nauw samen met Trimbos om ervoor te zorgen dat ons curriculum de nieuwste onderzoeken en best practices op het gebied van het gebruik van cannabis voor recreatieve en medicinale doeleinden weerspiegelt. Hun inzet voor het verbeteren van de volksgezondheid door middel van evidence-based onderzoek maakt hen tot een waardevolle partner in onze missie om professionals in de cannabisindustrie verantwoord op te leiden.

Website

Gemeente

Gemeente Groningen

Cannabis Career is er trots op samen te werken met Gemeente Groningen, een vooruitstrevende gemeente in Nederland. Op basis van hun lokale wensen en inzichten stemmen we ons curriculum af op de unieke behoeften en regelgeving van de Groningse coffeeshopbranche. Onze samenwerking zorgt ervoor dat onze trainingen de specifieke eisen en prioriteiten van Groningen weerspiegelen, waardoor Gronings coffeeshoppersoneel in staat wordt gesteld te excelleren in hun rol, terwijl ze zich houden aan het Wet Experiment Gesloten Coffeeshopketen. Samen met Gemeente Groningen zetten wij ons in voor het bevorderen van een verantwoorde en veilige cannabisgemeenschap.

Website

Nationale Associatie

Platform Cannabis Ondernemingen Nederland (PCN)

PCN fungeert als landelijke vereniging voor coffeeshops en cannabisondernemingen in Nederland. Dankzij onze samenwerking met PCN kunnen we verbonden blijven met het cannabis bedrijfsleven en kunnen we onze trainingsprogramma’s afstemmen op de behoeften van ondernemers in de sector. Door samenwerking willen we best practices en professionele ontwikkeling binnen de branche bevorderen.

Website

consortium

Team Haarlemse Coffeeshopondernemers (THC)

Team Haarlemse Coffeeshopondernemers vertegenwoordigt een groep coffeeshopeigenaren in Haarlem die zich inzetten voor verantwoorde en ethische cannabisverkoop. Onze samenwerking met dit consortium stelt ons in staat een brede groep consumenten te bereiken met onderwijs en praktijkgerichte inzichten in onze cursussen te integreren, zodat onze studenten leren van de ervaringen van huidige professionals in het veld. Dit partnerschap versterkt onze toewijding aan het bevorderen van een verantwoordelijke en professionele cannabis industrie.

Door deze partnerschappen kan Cannabis Career een uitgebreid en actueel curriculum aanbieden dat onze studenten voorbereidt op een succesvolle carrière in de snel evoluerende cannabis industrie. Onze partners spelen een cruciale rol bij het verwezenlijken van onze missie: het bieden van hoogwaardige educatie en training aan de volgende generatie cannabis professionals.

Wil je meer weten over onze trainingsprogramma's of partner worden? Neem contact met ons op om te bespreken hoe we kunnen samenwerken om cannabis educatie en professionele ontwikkeling te bevorderen.

Neem contact op